dilluns, 25 d’abril del 2016

Horòscop

Lleó:
Aquesta setmana tindràs problemes de salut així que t'hauràs de cuidar una mica més. Pel que fa als estudis, aquesta setmana et concentraràs molt més perquè voldràs adquirir molt coneixement i millorar les notes. A l'àmbit amorós coneixeràs noves persones però no t'obriràs del tot per conèixer aquelles persones del tot. Amb els amics et sentiràs protagonista i et faran molt de cas en totes les decisions. Dia de la sort: 22

Escorpí:
Els escorpins amb parella es trobaran en el seu millor moment, els solters encara hauran d'esperar per a trobar a la seva meitat. A més, tindran molta vitalitay i estaran preparats per afrontar aquesta setmana complexa amb els estudis. No t'estressis, podràs amb tot el treball i els teus amics t'ajudaran amb tot el que puguin. Color de la sort: groc.

Balança:
Aquests dies, els que sou balança, ho passareu malament. Heu de ser menys tossuts i escoltar els consells dels vostres amics, no sempre eu de tenir la raó! En els estudis, tranquil/a, tots tenim moments complexos i no eu de deprimir-os per les males notes, recordeu que ho podeu millorar al pròxim examen i estudieu una mica més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada